Viber Messenger и защо бързо се превръща във важен бизнес канал

Готови ли сте да разберете защо фирмите по света се обръщат към Viber Messenger? В тази публикация ще ви кажем всичко, което трябва да знаете за това все по-популярно социално приложение и ще разберем защо то се превърна в един от най-важните бизнес канали за 2019 г.

Viber Messenger и защо бързо се превръща във важен бизнес канал

Като цяло Viber Messenger е все по-предпочитан от бизнеса поради високата си популярност, лекотата на използване от клиентите, високите нива на криптиране и възможността за популяризиране на марки. Нека да разгледаме всяка от тези точки на свой ред, за да видим какво може да направи Viber Messenger за вашия бизнес.

Обем на потребителите
Бизнесът обича Viber, защото е популярен. Казано по-просто, наличието на повече хора означава повече маркетингови възможности – а Viber разполага с много хора. Според официалния уебсайт на приложението услугата има над един милиард уникални потребители по целия свят.

Излишно е да казвам,

че не много приложения могат да кажат това

Нещо повече, с над седем милиона взаимодействия всяка минута приложението е едно от най-широко използваните и популярни в света. Следователно не е чудно, че фирмите се обърнаха към Viber като основен маркетингов източник.

Това е толкова просто: Viber предлага  Специален водещ  масивна и разнообразна клиентска база, която бизнесът може да използва за маркетингово предимство.

Незабавна комуникация с клиента
Освен това Viber предлага незабавна комуникация с клиентите. Поради природата на приложението за незабавни съобщения, фирмите вече могат да се свързват с клиенти с рекордни темпове. Това означава, че обслужването на клиенти никога не е било по-лесно.

Специален водещ

Марки като Coca-Cola и Shakira вече си партнираха с Viber, за да предложат обслужване на клиенти на високо ниво и да получат по-бърза обратна връзка от своите фенове.

С тази незабавна комуникация идват и по-добри маркетингови възможности. Марките вече могат да насочват загрижени клиенти към своите уеб страници и да генерират трафик към своите уебсайтове. Това прави Viber превъзходна маркетингова опция.

Шифроване
Viber рекламира криптиране от висок клас, коетоv  ફ્યુઝન CX તરફથી આઉટસોર્સ કરેલ ગ્રાહક અનુભવ સેવાઓ   е предназначено да пази бизнес и личните данни в безопасност. Поради тази причина става все по-популярна опция за марки, които искат да запазят данните си поверителни. Със сигурност от най-високо ниво, приложението осигурява безпроблемно бизнес изживяване.

За потребителя Viber позволява удобен начин за  aol email list  взаимодействие с утвърдени марки без страх от пробиви на данни. Поради тази причина все по-голям брой фирми и

потребители търсят партньорство с Viber през следващите години

Създайте акаунти, за да популяризирате марката си
В миналото Viber позволяваше профилни акаунти, които можеха да се използват за популяризиране на марки. Сега приложението работи върху общности, които ще позволят на марките да разпространят своите истории и да взаимодействат с широка база от потребители.

Това прави Viber привлекателно място за бизнес по няколко причини. Като за начало, марките вече имат способността да предлагат на широка демографска група срещу ниски цени. Освен това те могат да видят обратната връзка на своите потребители в реално време, като гарантират, че могат да бъдат направени ефективни промени в техните маркетингови стратегии, когато е необходимо.

Както можете да видите, Viber изглежда ще играе важна роля в бизнеса през следващите години. Благодарение на своята лекота, сигурност и маркетингови възможности, услугата бързо се превръща в едно от най-горещите социални приложения за бизнес в света.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *