Jedinstveni pristup National Business Capitala financiranju duga za kanabis otvara vrata rastu za poduzetnike u industriji

Industrija kanabisa raste. Do kraja 2022. očekuje se da će američko tržište kanabisa dosegnuti 27 milijardi dolara prodaje, a neki podaci predviđaju da će se ta brojka povećati na 55 milijardi dolara do 2026. Ekspanzija dolazi nakon novih zakona i bolje svijesti o dobrobitima kanabisa pruža, ali još uvijek postoji jedna prepreka koju poduzetnici u ovom prostoru moraju prevladati.

Pristup kapitalu. Točnije, pristup kapitalu bez odricanja od kapitala u svom poslovanju.

Dugi niz godina poduzetnici bi se morali Kupite Bulk SMS uslugu odricati postotka svog vlasništva u svom poslovanju za sredstva koja su im potrebna za rast. Financiranje zaduživanjem nije bilo dostupno u ovom prostoru donedavno jer su zakoni, propisi i sveobuhvatna stigma protiv kanabisa odbijali banke i druge zajmodavce od financiranja tih poslova. Umjesto toga, bili su ograničeni na anđele ulagače, rizične kapitaliste ili private equity, koji bi svi uključivali neku vrstu dioničke transakcije u zamjenu za trenutni pristup kapitalu.

kupiti masovnu sms uslugu

Ako su poduzetniku bila potrebna

Sredstva da bi se nosio s neočekivanim troškovima ili si priuštio priliku za rast, morao je birati između svog vlasništva i dugovječnosti svog poslovanja, što nije lako donijeti odluku nakon što su uložili toliko vremena i truda da dobiju njihovo djelovanje s mrtve točke.

Ograničenja su usporavala rast Tags: Brugen af ​​tags er meget effektiv industrije. Ali je National Business Capital uveo način na koji su poduzetnici koji. Se bave kanabisom osigurali sredstva potrebna za rast bez žrtvovanja kapitala. Vodeće FinTech tržište, predvođeno izvršnim direktorom i osnivačem Josephom Camberatom, financiralo je prve ugovore o financiranju duga u prostoru i označilo proizvod “CannaBusiness Financing” kako bi pomoglo svim podskupinama industrije da unaprijede svoje ciljeve i dostignu svoj puni potencijal.

Bilo da tvrtka treba povećati svoje zalihe

Kupiti novu opremu ili pokrenuti marketinšku ar numbers kampanju. NBC-jevi stručni savjetnici za poslovne financije više su nego sposobni pronaći pravog zajmodavca za svoje specifične okolnosti. Njihovo tržište 75+ zajmodavaca pruža svojim klijentima opcije u pretraživanju, omogućujući im primanje više konkurentnih ponuda s jednom prijavom. Osim toga, ne postoji minimalni kreditni rezultat za kvalifikaciju. Sve što trebate je 1+ godina poslovanja i najmanje 120.000 USD godišnjeg prihoda da biste bili kvalificirani. Sto tvrtkama u svim fazama omogućuje pristup pravom kapitalu i rast bez ograničenja.

Pomogli su jednom klijentu

CBD tvrtki, osigurati 55.000 USD za troškove proširenja i predujam za novu, veću lokaciju. Također su pomogli distribucijskoj tvrtki da. Dobije odobrenje od 750.000 dolara za kupnju opreme koja bi utrostručila proizvodnju organizacije i smanjila troškove. Oba ova klijenta uspjela su osigurati sredstva koja. Su im bila potrebna za poduzimanje sljedećeg koraka bez žrtvovanja vlastitog vlasništva. A sve to zahvaljujući stručnom timu Nationala i procesu usmjerenom na klijenta.

Nagrađivani tim Nationala je jedinstveno sposoban pomoći poduzetnicima koji se bave kanabisom da dostignu svoj puni potencijal. Za više informacija o njihovom pojednostavljenom procesu, programima financiranja ili njihovoj predanosti industriji kanabisa, posjetite njihovu web stranicu .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *