Tags: Brugen af ​​tags er meget effektiv

Visuel rigdom: At forberede dit indhold på en monoton måde vil ikke kun få brugerne til at kede sig, men vil også medføre, at du ikke er i stand til at formidle den information, du giver tilstrækkeligt. Af denne grund vil det være effektivt at berige dine artikler med billeder. Du skal bruge alt-tags i de billeder, du tilføjer til artiklen. Du kan indtaste et alt-tag ved at tilføje en beskrivelse til billedtekstboksen på dit billede fra sektionen Tilføj medier. Indtastning af alt-tags vil også hjælpe dig med at få besøgende fra visuelle søgninger.

4. Brug af titler: Det er meget vigtigt for

Det første indtryk, at titlerne på dine artikler er iøjnefaldende og forståelige. Det er nødvendigt at skabe en titel ved at tænke på den som et butiksvindue. Du bør vælge en titel i søgeresultaterne, hvor brugerne kan finde det svar, de ønsker. Titler skal indeholde mindst 30 og højst 55 tegn.

5. Sidebeskrivelser: Sidebeskrivelser er den korte beskrivelse, der vises under din sidetitel og URL i søgemaskinens resultater. Dette område skaber B2B-e-mail-liste det første indtryk af din artikel. For mange brugere er tagline i dette felt den afgørende faktor for at besøge webstedet. Derudover er de søgeord, du bruger i dette felt, også et evalueringskriterium for søgemaskiner.

B2B-e-mail-liste

6.  Til at indeksere indhold af søgemaskiner

Indtastning Αποδεδειγμένες στρατηγικές προγράμματος πίστης af søgeord som tags, der viser, hvilke emner din artikel handler om, er gavnligt for SEO. Korrekt brug er dog meget vigtigt her. Dine tags asb directory skal bestå af søgeordene i din artikel, og man skal passe på ikke at indtaste tags uden for emnet. Derudover kan overdreven brug af tags forårsage spamproblemer.

7. Interne links: Udover eksterne backlinks

Er det også nødvendigt at være opmærksom på interne links. Hvis du berører emner relateret til en artikel, du tidligere har skrevet, kan du linke til disse artikler på webstedet. Dette giver ikke kun brugerne mulighed for at øge den tid, de bruger på at gennemse dit websted, men giver dem også mulighed for at forlade mere tilfredse ved at finde mere af den information, de leder efter. Da søgemaskiner vil fortolke dette som kvaliteten af ​​dit websted, vil omdirigeringer mellem dine artikler øge din succes.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *