Promociona a túa páxina de Facebook sen gastar cartos

Heel veel bedrijven hebben tegenwoordig wel een Facebook-pagina en gebruiken die om in contact te komen met huidige en nieuwe klanten. Kleinere bedrijven posten af en toe een update, in de hoop hun klanten te bereiken. En grotere bedrijven smijten er geld tegenaan en forceren hun zichtbaarheid op die manier. Daarvoor gebruiken trouwens ze meestal de gratis Business Manager. Maar er bestaat een gulden middenweg!

Facebook is een onmisbare marketing-tool

Je Facebook pagina promoten zal in het Listas de fax begin wat meer tijd in beslag nemen, en daarna zal het veel vlotter en sneller verlopen. Zorg voor goede content en leer uit je statistieken en ondersteun de beste berichten met gerichte advertentiecampagnes.

 

Listas de fax

Wist jij dat slechts 53% van Hoe Kiest U De Juiste Klantenservicekanalen Voor Uw Bedrijf? Belgische bedrijven een Facebook-pagina heeft? En dat terwijl 6,2 miljoen Belgen er een profiel heeft. En gemiddeld brengen zijn 20 minuten per dag door op het sociale netwerk! Wie zijn klanten eenvoudig wil bereiken, moet dus op Facebook zijn! Meer over waarom ook jouw bedrijf zou moeten inzetten op Facebook lees je hier: Voordelen van Facebook voor bedrijven. We hebben eerder ook al besproken hoe je een Facebook bedrijfspagina kan aanmaken: Hoe een Facebook bedrijfspagina aanmaken en verwijderen.

Natuurlijk kan je jouw Facebook pagina promoten en aleart news laten groeien met advertenties. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat lees je hier: Adverteren op Facebook: waarom, hoe en kostprijs. Maar je kan ook op een organische manier je Facebook pagina promoten en uitbreiden.

Het is belangrijk om je hierbij niet blind te staren op de Facebook-likes.

Je moet naar interactie en engagement kijken. 10 fans die je berichten amper bekijken en er nooit op reageren zijn veel minder waard dan 1 fan die regelmatig een reactie plaatst en je berichten leuk vindt. Facebook zal jouw berichten namelijk minder laten zien aan die 10 fans, omdat ze er toch niet geïnteresseerd in lijken te zijn. Terwijl die ene fan ervoor zal zorgen dat jouw bericht ook onder zijn vrienden gedeeld wordt.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *