Dva dodatna podizazova pridonose složenosti

U najopćenitijem Dva smislu, naš je posao prevesti nalaze u smislene radnje na stranici – i odrediti im prioritete. To ćemo učiniti usporedbom uspješnosti rangiranja ključnih riječi domene klijenta s izvedbom rangiranja ključnih riječi pet odabranih konkurenata. Točnije, morali smo identificirati područja unutar sadržaja web stranice klijenta koja su gubila od konkurenata u poretku ključnih riječi. Da bismo odredili prioritet, morali smo pokazati da su ti gubici imali najveći utjecaj na

potencijal prometa pretraživanja korisnika  :

količina podataka o ključnim riječima.

Kad ljudi pomisle na “nišu”, to obično znači mali broj ključnih riječi s malim mjesečnim opsegom pretraživanja (MSV). Znanstvena Izvršni popis razine C industrija nije takva. Oni su “niša” po tome što njihova semantika nije prikladna za svakoga (uključujući alate za istraživanje ključnih riječi), ali dubina i širina njihovog potencijala ključnih riječi je ogromna.

Naši kupci već dominiraju tržištem

Izvršni popis razine C

Na prvi pogled, korištenjem alata Keyword Gap Analysis, naš klijent nema tržišnu dominaciju ni u jednoj kategoriji proizvoda. Međutim, zbog naizgled slučajnih, široko rasprostranjenih slučajeva, njihov promet je izgubljen za ovih pet konkurenata.

U kombinaciji, ti su gubici imali značajan aktivite moun yo chwazi fè. aktivite utjecaj na mrežni promet. Ako razmislite o metafori pronalaska igle u plastu sijena, možete vidjeti kamo ovo vodi.

Kako bismo uključili pojedinosti u naš izazov, morali smo:

Utvrditi gdje će se inkrementalni učinak gubitka poretka ključnih riječi najviše osjetiti – znajući da će to voditi našem određenju prioriteta usa bu Mapirati ove trendove ključnih riječi u odgovarajuću fazu marketinškog toka (Iz informativnog od vrha toka do transakcijskog dna toka) Isključite čimbenike izvan stranice kao što su vrijednost povratne veze, temeljna web metrika i metrika brzine stranice.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *