Priprema vaše male tvrtke za drugi val koronavirusa

Vijesti o rastu slučajeva koronavirusa mogle bi vas natjerati da se zapitate trebate li početi pripremati svoju malu tvrtku za drugi val Covida-19. Ako dođe do drugog vala, većina malih poduzeća bit će bolje pripremljena, zahvaljujući iskustvu i dodatnim resursima. Srećom, većina neće biti u istoj poziciji kao što su bile početne blokade i ostanak kod kuće u ožujku 2020.

Unatoč tome, izdvajanje vremena za pripremu vaše male tvrtke za potencijalni drugi val koronavirusa moglo bi vam pomoći da shvatite ispravan način djelovanja, ako i kada to postane potrebno.

Optimizirajte svoj novčani tok

Za vlasnike malih poduzeća cilj bi trebao biti razviti plan kontinuiteta poslovanja, uzimajući u obzir različite scenarije i potencijalna rješenja. Iako je vaše poslovanje jedinstveno i vaše strategije to trebaju odražavati, postoje neki osnovni koraci koje biste uvijek trebali poduzeti.

Milijuni vlasnika tvrtki trenutno se bore da ponovno izgrade Kupite Bulk SMS uslugu razinu prihoda prije pandemije. Čak i ako se poslovanje neko vrijeme ne vrati u normalu, u međuvremenu vam može pomoći optimiziranje novčanog toka.

Jedan od načina optimiziranja novčanog toka vašeg poslovanja je smanjenje troškova, posebno dok je poslovanje sporo. Ako već niste, pokušajte odgoditi ili dogovoriti svoja plaćanja. Također biste mogli imati koristi od refinanciranja svojih poslovnih dugova u jedno plaćanje kojim se lakše upravlja.

kupiti masovnu sms uslugu

Novčana injekcija bi također mogla pomoći

Vašem poslovanju da ostane na površini dok Ano ang Emotional Intelligence at Paano Mo Mapapabuti ang Iyo? vam je novčani tok spor. Na primjer, poslovna kreditna linija mogla bi vam dati gotovinu koja vam je potrebna za isplatu plaća, dok pokriva druge operativne troškove. Također možete istražiti sve potpore ili vladine programe kako biste pronašli potencijalne izvore financiranja s malim ili nikakvim kamatama.

Drugi krug financiranja javno-privatnog partnerstva youtube user potpisan je krajem 2020. s 284 milijarde dolara namijenjenih malim tvrtkama koje ispunjavaju uvjete. Čak i ako ste već dobili sredstva u prvom krugu , još uvijek se možete kvalificirati za više ako ispunjavate određene uvjete.

Pripremite svoje zaposlenike u malim tvrtkama za drugi val

Ovisno o vrsti posla koji vodite, možete se suočiti s različitim scenarijima zapošljavanja. Bez obzira na to smatra li se vaš posao bitnim ili mu. Je dopušteno raditi samo s ograničenim kapacitetom, priprema vaših zaposlenika je prioritet.

To uključuje ulaganje u osobnu zaštitnu opremu i osiguravanje. Da svi budu u tijeku s najnovijim sigurnosnim mjerama i mjerama opreza. Također je važno unakrsno obučiti svoje zaposlenike. U slučaju da netko ne može stići na posao. Trebali biste znati da još uvijek imate osoblje koje može obaviti bitne zadatke.

Razmislite o zdravstvenim i sigurnosnim mjerama opreza koje biste trebali primijeniti, poput socijalnog distanciranja. Ako je vaša tvrtka prešla na rad na daljinu kao rezultat pandemije. Budite spremni napraviti isti prijelaz u slučaju drugog vala ili lokalne epidemije. Ocijenite što je prošlo dobro, imate li problema i kako. Poboljšati svoju politiku rada od kuće u slučaju drugog vala pandemije.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *