Seda silmas pidades oleme koostanud selle teema kohta tervikliku sisu

Saaksite oma küsimustele vastata ning saaksite turunduse planeerimist täpsemalt ja tõhusamalt läbi viia. Jätkake lugemist ja vaadake seda! Mis on Instagrami rullid ja miks on ajastus oluline? Millised on parimad ajad rullide postitamiseks? Kuidas parimad ajad nišiti erinevad? Kuidas leida parim aeg oma publikule postitamiseks? Mis on Instagrami rullid ja miks on ajastus oluline? Instagrami rullid on lühikesed, kuni 60-sekundilised videod, mis on loodud kasutajate kiireks tähelepanu püüdmiseks . See funktsioon võimaldab brändidel ja sisuloojatel jagada dünaamilisi ja loomingulisi videoid, suurendades selle kanali nähtavust ja kaasatust. Kuid postitamise ajastus on kriitiline tegur, kuna Instagrami algoritm seab esikohale hiljutise sisu. Õigel ajal postitamine võib oluliselt suurendada tõenäosust, et teie sisu ilmub teie jälgijate voos või vahekaardil „Avasta”. Millised on parimad ajad rullide postitamiseks?

Kuid lõppude lõpuks, millal on parim aeg Reelsi Instagrami postitamiseks?

Mitmed uuringud ja andmeanalüüsid viitavad sellele, et rullide postitamise parimad ajad varieeruvad olenevalt segmendist, jälgijate baasi profiilist ja muudest teguritest, kuid on ka mõningaid üldisi mustreid. Mitmete allikate (sh Sprout Social) riikide e-posti loend andmetel on selle vormingu postitamiseks kõige täpsemad ajad: esmaspäevast reedeni: 9.00–11.00 ja 18.00–21.00; Nädalavahetused: laupäeviti ja pühapäeviti näitavad kihlumise haripunkti kella 10.00–13.00. Nädala sees on ideaalne hommik ja õhtu, kuna need langevad kokku perioodidega enne ja pärast tööaega, mil kasutajad on sotsiaalmeedias kõige aktiivsemad . Nädalavahetustel on hommikud tulemuslikumad, kuna inimestel on rohkem vaba aega sisu tarbimiseks. Erinevused ajakavade vahel tööpäevadel ja nädalavahetustel Argipäeviti on suurima seotuse ajad seotud aegadega, mil inimesed teevad tööst või reisimisest pause.

See seletab hommikust ja õhtust tipphetki

Nädalavahetustel on hommikud postituste jaoks produktiivsemad, kuna kasutajad puhkavad ja uurivad uut sisu. Nendest nüanssidest aru saades on palju lihtsam Rullide avaldamist paremini planeerida, maksimeerida kaasatust postitamisega ajal, mil avalikkus on kõige aktiivsem. Kuidas parimad ajad nišiti erinevad? Nagu me eespool ütlesime, võivad rullide postitamise parimad ajad olenevalt turunišist oluliselt erineda. Näiteks: Mood ja ilu: postitamine varajasel pärastlõunal kella 13.00–15.00 võib olla tõhus, kuna paljud selle segmendi kasutajad kipuvad lõunapauside ajal moesisu tarbima; Tehnoloogia ja äri: hommikune (7.00–9.00) ja õhtune (19.00–21.00) on ideaalsed, kuna tehnoloogia- ja ärispetsialistid kontrollivad tavaliselt oma võrke enne vahetuse algust ja pärast vahetuse lõppu; Tervis ja heaolu: ideaalsed ajad on sageli kohe pärast treeningut, tavaliselt hommikul (6.00–8.00) või õhtul (19.00–21.00), mil kasutajad soovivad rohkem tervisega seotud sisu otsida.

riikide e-posti loend

Need näited näitavad kuidas erinevatel sihtrühmadel

Erinevad sotsiaalmeedia tarbimisharjumused, mis tugevdab postitamisstrateegia kohandamise olulisust vastavalt konkreetsele nišile. Kuidas leida parim aeg oma publikule postitamiseks? Rullide Instagrami postitamiseks parima aja tuvastamine nõuab andmete analüüsi ja katsetamise kombinatsiooni. Hea uudis on aga see, et Instagram for Business pakub c phone number tööriistu, mis võivad publiku käitumist paremini mõista: Instagram Insights Avaldamisaegadele keskenduv strateegia peab olema andmepõhine, kas te ei arva? Kui oled sellega nõus, ei pea sa muretsema, kust seda infot saad, Instagramil endal on selleks tööriist olemas. Siin on mõte kasutada jaotist „Insights”, et analüüsida, millal teie jälgijad on kõige aktiivsemad. See tööriist pakub üksikasjalikke demograafilisi andmeid ja teavet hõivatud aegade kohta. Välised analüüsitööriistad Ärge jääge lihtsalt Instagrami enda andmete ja teabega jänni.

Platvormid, nagu Sprout Social ja Hootsuite

Pakuvad täiustatud analüüsi, mis aitab tuvastada konkreetseid kaasamismustreid. Siin on mõte koguda võimalikult palju teavet oma vaatajaskonna käitumise kohta, et mõista, kuidas saate sisu avaldamise planeerimist kohandada. Testid ja reguleerimised instagram публікуе новы даведнік па электроннай камерцыі на канец года Postitage erinevatel aegadel ja nädalapäevadel, et teha kindlaks, millised hetked tekitavad kõige rohkem kaasatust. Tulemuste analüüsimine võib paljastada teie vaatajaskonnale omased suundumused. Võid ju märgata käitumise erinevust näiteks ühel aastaajal. Müügiperioodil, näiteks mustal reedel, võib e-kaubanduse Instagramis olla teistsugune suhtumine kui muul aastaajal. Siin on kõige olulisem nendel variatsioonidel silma peal hoida.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *