Как да изберем автоматична услуга

На пазара има много услуги, които работят с „бързи обаждания до клиента“, сред които има както руски, така и чуждестранни разработки. Разликите между тях са цената на използване, набор от допълнителни функции и инструменти, които увеличават конверсията. Не бива обаче да ограничавате избора си само до тези два показателя. Окончателното решение трябва да се вземе въз основа на различни технически възможности. Нека разгледаме една от популярните услуги за бързи разговори разберем нейните характеристики и пригодност за превръщане на случайни посетители в клиенти и клиенти.

Съотношението на функционалност и опции

Трябва незабавно да разберете колко сте готови да инвестирате в получаване Факс списъци на потенциални клиенти. Въз основа на проучвания пример могат да бъдат избрани няколко решения:

Заплащане на минута

Поминутна тарифа за услугата perezvoni.com – екранна снимка
За жалби;
Тарифа за клиенти на услугата perezvoni.com – екранна снимка
Неограничен пакет.

Факс списъци

Безлимитна тарифа на услугата perezvoni.com – екранна снимка
Записване на телефонни разговори
Една добра услуга определено ще ви позволи да записвате разговори с клиенти. Тази функция осигурява много предимства:

Осигуряване на контрол върху работата на операторите и мениджърите, възможност да разберете колко учтиви и търпеливи са служителите, колко компетентно говорят за вашите продукти и търговски оферти;
Прослушване и анализиране на записи от клиенти, които са се свързали отново с компанията, за разработване на оптимална комуникационна стратегия;
Повторно слушане на разговор за изясняване на липсваща информация.
Записване на разговори от услугата perezvoni.com – екранна снимка

Комбинирано използване с CRM системи

Функцията помага на мениджърите да формират клиентски бази за по-нататъшна комуникация. Ако услугата за обаждане е синхронизирана с CRM системата, тогава потенциалният клиент kiel vendi pli sur amazon per la gusta Iloj? се създава автоматично. В същото време веднага записва основната информация за контакт, името на клиента и неговия телефонен номер. Добавя се записан телефонен разговор.

Използването на функцията за интегриране на CRM не изисква задълбочени познания или специални умения; всичко може да се направи сами. Основната точка е техническата възможност за използване на конкретна услуга специално с вашия CRM. В отделна статия говорихме за това какво е CRM и характеристиките на неговия избор.

Настройка на CRM услугата perezvoni.com

Най-важните точки на инсталиране и конфигуриране
Изборът на услуга е много важен, но това е само половината от битката. Необходимо е правилно да конфигурирате услугата и да я приведете в съответствие с конкретни условия на работа. Основният акцент е върху следните точки:

Настройка на алгоритъм за разпределяне на разговорите между операторите. Ако вашата компания има няколко служители, препоръчително е обажданията да се разпределят автоматично по приоритет. В ситуация, в която имате няколко отдела (например отдели за продажби и техническо обслужване), можете да създадете две секции, за да дадете на клиента правото да избере от кой специалист се нуждае в даден момент. Тази техника ще ви помогне да разделите клиентите на нови и тези, с които сте работили преди;
Разделяне на клиенти в услугата perezvoni.com – скрийншот
Настройване на график за работа на джаджата през работното време на компанията. Правилната настройка ще ви позволи да създадете положително впечатление за вас сред клиентите и ще премахне формирането на имидж на безотговорно предприятие. Например, клиент вижда информация, че ще му се обадят до 25 секунди, но това не се случва поради липса на оператор. Отсъствието не се дължи на невнимание на ръководителя, а на факта, че работният му ден вече е приключил (или още не е започнал).
Настройка на работен график в услугата perezvoni.com – екранна снимка
Правилната конфигурация на джаджата също ще позволи получаването bulk lead на информация за контакт на потенциален купувач в извънработно време. Вие сте му предоставили цялата информация предварително, че фирмата не работи в момента, но операторът задължително ще се свърже с него утре, в уречения час.

И това е, което вашият клиент ще види на сайта

Как клиентът вижда услугата в извънработно време – скрийншот
Предложение за избор на час за обратно обаждане след работно време – екранна снимка
Скрийншот – как клиентът вижда услугата в извънработно време
Характеристики на появата на изскачащо известие с оферта за обаждане. Уведомлението не трябва да се появява твърде често, твърде внезапно или твърде късно. Много посетители на сайтове казват, че известията са досадни, до такава степен, че собствениците на такива сайтове напълно отказват изскачащи прозорци. Правилната настройка на работата им гарантира, че няма да изплаши клиента, а напротив, ще се превърне в ръководство за действие за него и ще опрости решението за извършване на изходящо повикване или поръчване.

на входящо повикване

Алгоритъм за настройка на услугата perezvoni.com – екранна снимка
География на демонстрация на джаджи.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *