Κυβερνητικές υπηρεσίες: Βάλτε τα δεδομένα στο κέντρο της μηδενικής εμπιστοσύνης

Κυβερνητικές υπηρεσίες Στα τέλη Ιανουαρίου 2022, το Γραφείο Διαχείρισης και. F Προϋπολογισμού (OMB) δημοσίευσε ένα σημείωμα στρατηγικής 28 σελίδων για την εφαρμογή της ασφάλειας στον. D κυβερνοχώρο Zero Trust σε ομοσπονδιακούς οργανισμούς. Το ίδιο το σημείωμα ήταν συνέχεια του Εκτελεστικού. A Διατάγματος του Προέδρου Μπάιντεν για τη Βελτίωση της Κυβερνοασφάλειας του Έθνους , που κυκλοφόρησε οκτώ μήνες νωρίτερα τον. F Μάιο του 2021 – το οποίο προκάλεσε σοκ σε όλη την κυβέρνηση επιβάλλοντας προθεσμία 60 ημερών στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να έχουν ένα σχέδιο για την εφαρμογή ενός Αρχιτεκτονική ασφαλείας Zero Trust, όπως κωδικοποιήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST) .

Συλλογικά, το εκτελεστικό διάταγμα

Μαΐου 2021, το σημείωμα OMB του Ιανουαρίου 2022 και μια σειρά κυβερνοεπιθέσεων υψηλού προφίλ εναντίον κυβερνητικών οργανισμών, έχουν Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS καταστήσει τους μετασχηματισμούς ασφαλείας του Zero Trust κορυφαία προτεραιότητα για κάθε εταιρεία .

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Ένα κρίσιμο στοιχείο της εθνικής ασφάλειας

Kαι του κυβερνητικού έργου είναι η δυνατότητα εύκολης κοινής χρήσης ευαίσθητων δεδομένων και συνεργασίας με τρίτους εταίρους χωρίς να θυσιάζεται η ασφάλεια, το απόρρητο και η συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Σε αυτόν τον σύγχρονο Lopullinen opas sähköpostin suunnitteluun: parhaat vinkit ja Flodesk-hakkerointi (ilmainen opas) κόσμο, η ασφάλεια Zero Trust δεν είναι απλώς ο έλεγχος ποιων ταυτοτήτων και συσκευών μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ποια δεδομένα μέσω ενός δικτύου — έχει να κάνει με την παροχή εμπιστοσύνης και ψηφιακού ελέγχου στους ανθρώπους για να μοιράζονται ευαίσθητα δεδομένα ελεύθερα χωρίς ποτέ να παραιτούνται από την ιδιοκτησία και την κυριαρχία.

Έτσι, το ίδιο το έγγραφο

OMB είναι σημαντικό για τρεις λόγους. Πρώτον, περιγράφει λεπτομερώς συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να λάβουν οι οργανισμοί για να εφαρμόσουν το Zero Trust. Δεύτερον, διευρύνει τον φακό μέσω του οποίου οι οργανισμοί θα πρέπει να βλέπουν τις προτεραιότητες του Zero Trust. Τρίτον, υπογραμμίζει την ανάγκη για τις υπηρεσίες να ενσωματώνουν ελέγχους πολιτικής με επίκεντρο τα δεδομένα στις προσπάθειες μετασχηματισμού της ασφάλειας Zero Trust.

Ρωτήστε οποιονδήποτε γνωρίζει

Oυμπεριλαμβανομένου του Gerald Caron, CIO στο afb directory Health & Human Services. D και υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι για να. E υιοθετήσετε μια προσέγγιση με επίκεντρο τα δεδομένα για μετασχηματισμούς ασφάλειας μηδενικής εμπιστοσύνης, ακολουθώντας αυτά τα τέσσερα βήματα.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *