Alicia Powell Pixistockista: Vahvista vaikutustasi ja kuusinkertaista tulojasi mallien avulla

TL;DR: Lisää ilmaisia ​​malleja! Tällä viikolla teemme yhteistyötä Pixistockin Alicia Powellin kanssa – jäsen, joka tarjoaa malleja, kuvakuvia ja koulutusta auttaakseen naisyrittäjiä hallitsemaan sisällöntuotannon. Ota selvää hänen tarinastaan, kuinka hän kuusinkertaistaa Pixistockin tulot ja miksi tarvitset hänen ilmaisia ​​Flodesk-sähköpostimalleja.

Jos tunnet olevasi väsynyt loputtomasta syklistä luoda kiinnostavaa sisältöä, joka vastaa brändiäsi ja päihittää algoritmin, et ole yksin. Melkein vuosikymmen sitten Alicia Powell uuvutti sisällöntuotantoprosessia.

Hän kirjoitti ahkerasti blogeja ja loi erilaista sisältöä, mutta häneltä puuttui myyntitarjous ja kestävä polku yrittäjyyteen. Silloin hän päätti lanseerata Pixistockin – brändin, jonka tarkoituksena on antaa kiireisille yrittäjille mahdollisuus luoda, suunnitella ja jakaa sisältöä, joka resonoi ja konvertoi.

Matkallaan kasvattaa Pixistockia Alicia hyödynsi mallien muutosvoimaa – jotka ovat auttaneet häntä palvelemaan yli 10 000 naisyrittäjää ja kuusinkertaisesti kasvattamaan yritystuloja.

Tutustu Alician tarinaan, kuinka hänen valokuvabrändistään tuli kukoistava naisyrittäjien yhteisö ja mistä voit lunastaa Pixistockin suunnittelemat ilmaiset Flodesk-sähköpostimallit.

3 Pixistockin suunnittelemaa ilmaista sähköpostimallia

Luo sähköposteja, joita yleisösi ei voi sivuuttaa (ja tienaa rahaa) kolmella upealla Flodesk-sähköpostimallilla, joiden avulla voit jakaa uutisia, myydä tarjouksiasi ja toimittaa ilmaislahjojasi.

Hanki mallit
Kuinka Alicia muutti digitaalisista tuotteista jäsenyyden, joka palvelee tuhansia naisia ​​maailmanlaajuisesti
Kokettuaan loppuunpalamisen sisällön luomisprosessista omakohtaisesti, Alicia lanseerasi Pixistockin tukeakseen samankaltaisten haasteiden edessä olevia yrittäjiä. Aluksi hän myi arkistokuvia kolmansien osapuolien sivustoilla, kuten Creative Market ja Etsy. Hän kuitenkin ymmärsi nopeasti, että vaikka ihmiset rakastivat hänen valokuvakuviaan, he kamppailivat saadakseen selville, kuinka käyttää niitä liiketoiminnassaan.

Samoihin aikoihin Canva lanseerasi – tarjosi Alicialle runsaasti mahdollisuuksia muuttaa valokuvansa kokonaisvaltaisemmaksi digitaaliseksi tuotteeksi: malleiksi.

Hän sanoo: “Monet ihmiset loivat jo malleja, mutta kuvien ja mallien yhdistäminen on se, miten saimme niin suuren suosion. Tuolloin C-tason johtoryhmä Instagramissa oli kyse kauniista syötteistä ja värien yhteenkuuluvuudesta, mikä teki sosiaalisen median mallien käyttämisestä erityisen arvokasta.

C-tason johtoryhmä

Yrityksen kasvaessa Alicia päätti poistaa Pixistockin kolmansien

osapuolien markkinapaikoista ja avata oman verkkokaupan, joka on täynnä digitaalisia tuotteita auttaakseen naisyrittäjiä luomaan, suunnittelemaan ja jakamaan sisältöä. Sen sijaan, että olisi myynyt yksittäisiä malleja, hän muutti yrityksensä jäsenmalliksi, jonka ansiosta hän on voinut tukea tuhansia naisia ​​ympäri maailmaa.

Nykyään Alicia on Cybersicherheit geht jeden etwas an yksi Pixistockin perustajista ja toimitusjohtaja. Se on brändi, joka on omistettu auttamaan kiireisiä yrittäjiä näyttäytymään yleisölleen tavoilla, jotka todella ovat heidän arvojensa aleart news mukaisia. Pixistockin jäsenyys tarjoaa kaiken, mitä tarvitset sisällön luomiseen, suunnitteluun ja jakamiseen – mukaan lukien markkinointimallit, kuvamateriaalit ja koulutusresurssit aloittamiseen.

Kun hän ei ole kiireinen Pixistockin ponnistelujen kärjessä, voit löytää hänet syleilemässä talviurheilun jännitystä, säästävän tai nauttimassa kaikesta ulkoilusta Marylandin kotinsa lähellä. Hän uskoo luovuuteen, ystävällisyyteen, anteliaisuuteen ja muiden inspiroimiseen priorisoimaan luonnollisia lahjojaan ja ajanvapauttaan ja lisää: “Menestys tulee, kun nojaat kykyjesi eteen ja tavoittelet sitä!”

Brändin takana: Alician salaisuus 6-kertaiseen tuloon ja kukoistavan digitaalisten tuotteiden liiketoiminnan rakentamiseen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *