Teil on vaja sotsiaalmeediat

Sotsiaalmeedia turundus on tänapäeval kõigi ettevõtete jaoks kohustuslik. Ärge siiski kaaluge end võimalikult paljudel platvormidel asumist, välja arvatud juhul, kui juhite suurte ressurssidega ettevõtet, kuna igal platvormil teie Spetsiaalne juht võrgus kohaloleku suurendamine võtab aega ja vaeva. Teie kasutatav turundusagentuur võib aidata teie sihttarbijat kindlaks teha ja luua isikupära. Seejärel peate valima sotsiaalmeedia platvormid, millel on sarnane turg. Vaadake allolevat pilti, et saada teavet iga suurema platvormi vanuselise demograafilise teabe kohta 2014. aasta seisuga. Ilmselgelt on meil nüüd uued platvormid, nagu TikTok, kuid see annab teile lähtepunkti.

Pilt IWD loal

Näiteks Pinterest on piltide postitamise platvorm ja selle kasutajad on suures osas naised. Kui see sobib teie ettevõtte ja selle kaubamärgiga, saate Pinteresti kasutada ühe oma sotsiaalmeedia platvormina. Facebook on ilmselt ainus sotsiaalmeedia sait, mis on kõigile ettevõtetele soovitatav. Twitter sobib suurepäraselt isiklikuks ja ettevõtlikuks brändinguks, samas kui Instagram jõuab teatud tarbijarühmani, kes on nooremad ja väga moeteadlikud. TikTokil on sotsiaalse platvormi üks noorimaid demograafilisi näitajaid.

Spetsiaalne juht

Sisuturundus

Sisuturundus on veel üks strateegia, mis praegu digitaalmaailmas domineerib. Sisuturundus hõlmab järjepidevalt uuendusliku, kaasahaarava, informatiivse ja nauditava sisu väljatöötamist, mida teie sihtturg peab väärtuslikuks. Sisuturundus pole mitte ainult hea SEO jaoks hädavajalik, vaid teeb teid ka oma ala eksperdiks. Õigesti tehtud sisuturundus kaasab teie turu ja suunab neid ostma.

Sisuturundus on turunduse kaudne vorm, mille korralikuks käivitamiseks kulub palju aega ja oskusi. Ehitate oma kaubamärgi identiteeti, kuid annate Význam důvěry v marketingu digitálního věku  tarbijale ka teadmisi, lootes, et nad kasutavad neid teadmisi teie ettevõttelt ostmiseks.

Möödas on ajad, mil veebisisu tähendas lihtsalt võimalikult paljude märksõnade sisestamist. Google on nende taktikate suhtes tark ja teie sait on madalamal kohal, kui kasutate seda musta mütsi SEO vormi. Selle asemel vajate väärtuslikku sisu, mis meelitab ligi tagasilinke, mida jagatakse sotsiaalplatvormidel ja mis saavutab teie eesmärgi suunata külastajaid ostude suunas. Allpool näete, kuidas teie sisu peab vastama külastajate teekonnale.

Muud võimalused veebis kohaloleku suurendamiseks

Meiliturundus on kahtlemata üks tõhusamaid meetodeid liikluse ja konversioonide suurendamiseks. Ka veebiturundus muutub tänapäeval palju isiklikumaks, seega ärge saatke üldisi e-kirju, vaid kasutage erinevatele segmentidele sobivate meilisõnumite saatmiseks segmenteeritud loendeid. Alates e-poest ostlemisest kuni tarbijatele meilide saatmiseni võib isikupärastatud puudutus oluliselt muuta.

Analüütika on veel üks võtmeelement teie veebis kohaloleku suurendamiseks, kuna see annab teavet toimivuse optimeerimiseks. Turundusspetsialistid kasutavad andmeid kõige jaoks, alustades sisuturunduse kohandamisest, e-turunduse kampaaniatest maksimumi saamiseni kuni külastajatele toodete soovitamiseni eelnevate ostude põhjal. Andmete kasutamine on äärmiselt tõhus ja muutub iga aastaga keerukamaks (ja kriitilisemaks).

Järeldus

Mainitud strateegiad lihtsalt kriibivad teile saadaolevat pinda, mistõttu vajate turundusagentuuri, mis suudab pakkuda adb directory just teie jaoks kohandatud strateegiat. See on ainus viis maksimaalsete tulemuste saavutamiseks.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *