Kolmanda osapoole küpsised

Kaua oodatud nihe kolmandate osapoolte Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje küpsiste kõrvaldamiseks on nüüd reaalsus. Kasutajate privaatsuse kaitsmiseks ei jaga otsingumootorid küpsiseid digitaalsete kaubamärkidega. Privacy Bee andmetel:

Peame tutvuma privaatsuspõhimõttega andmete kogumise tavadega. See tähendab keskendumist nimekirjade koostamisele ja klientidega üks-ühele suhete arendamisele. Veenduge, et teie 2021. aasta kampaaniad aitaksid teil luua esimese osapoole andmeid, et usaldaksite vähem teiste inimeste andmeid.

See muudatus mõjutab peamiselt reklaamide sihtimist ja jälgimist, kuna inimesed pole ikka veel kindlad, kuidas oma digitaalset turundust selle muudatuse arvessevõtmiseks täiendada.

Keskenduge klientide hoidmisele

Tehke kõvasti tööd olemasolevate klientide hoidmiseks, toimides laitmatult. Vestlusbotid on suurepärane tööriist külastajate küsimuste ja klientide murede lahendamiseks reaalajas. Üha enam leiate neid tööriistu külastatavatelt veebisaitidelt, kuna need on klientidele kasulikud ja kaubamärgid tunnevad neid aega säästva tööriistana. Tehisintellekti (AI) kasutades ei võta need vestlusrobotid kunagi vaba päeva ja nende tohututes andmebaasides on vastused enamikule küsimustele, et nad saaksid iga kord kiiresti ja täpselt vastata enamikule küsimustele. ML-i (matching learning) rakendamisega muutub teie vestlusbot aja jooksul targemaks ja kasulikumaks.

Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje

Pilt Foulds CRM-i loal

Isiklike, üks-ühele suhete loomine klientidega aitab oluliselt kaasa klientide hoidmise loomisele. Nende suhete loomine põhineb süvaanalüütika võimendamisel ja platvormide (nt meiliturundusprogrammid) kasutamisel, mis toetavad segmenteeritud loendeid ja isikupärastatud sõnumeid. Ärge unustage SMS-e (lühisõnumiteenuseid), nagu tekstisõnumid, kui vahendit kliendisuhete loomiseks ja hoidmiseks.

Müük sotsiaalvõrgustikus

Sotsiaalsed platvormid, nagu Instagram ja Facebook, toetavad Důslednost a výsledky bohatě vrátí vaše úsilí, pokud jde sotsiaalset müüki, mis puudutab teie kogukonda ja mõjutajaid müügi edendamiseks. Need valikud lühendavad kliendi teekonda, mille tulemuseks on kõrgemad konversioonimäärad.

Töötage koos mainekate kaastöötajatega

Kui te ei tunne end nende muudatuste tõttu piisavalt enesekindlalt, et võtta enda peale oma ettevõtte veebipõhise turundamise ülesannet, peate leidma koostööks õiged partnerid. need, kes mõistavad, kuidas oma digitaalset turundust 2021. aastaks täiendada ja millised uuendused on teie strateegia, turu ja eelarve jaoks kõige mõistlikumad. Saate otsida märksõna  digiturundus minu lähedal”, et näha, millised turundusspetsialistid teie piirkonnas tegutsevad. Sealt saate teha uurimistööd ja välja selgitada, milline ettevõte on teie olukorras parim valik.

Järeldus

Muutused digitaalsel maastikul tähendavad, et adb directory peate oma digitaalse turunduse strateegiat ja taktikat pidevalt täiendama. Loodan, et sellest postitusest oli abi, tuues esile mõned olulised muudatused digimaailmas ja pakkudes välja viise, kuidas muutuva keskkonnaga kohaneda.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *