Uvelike se oslanja na integraciju trake u ovoj fazi

Objedinjuje sve podatke za korisničku službu na jednoj središnjoj crm platformi. Vaš će tim moći pružiti fleksibilnu korisničku podršku i produbiti njihove odnose. Ovaj alat pomoći će povećati učinkovitost i oduševiti kupce. Popularni alati koje nudi centar za besplatnu korisničku podršku su: Ticketing i tijekovi za prodaju karata chat uživo (s hubspot brandingom) Osnovno zakazivanje e-pošte, praćenje, obavijesti i predlošci za botove Zakazivanje sastanaka (s hubspot brandingom) Dokumentacija Ostala besplatna hubspotova s ​​kojima smo radili Postoje velike čvorišta ovdje u središtu, ali hubspot neprestano raste i nadograđuje se. To dokazuje pokretanje nekoliko novih čvorišta tijekom godina.

Operacijski centar omogućuje

Vam stvaranje složenijih integracija s platformama trećih strana i korištenje izračunatih atributa u vašem CRM-u. Također sadrži Izvršni popis razine C nekoliko popularnih alata uključenih u druge centre, tako da često može biti prvi dodani besplatni centar. Središte sadržaja hubspot pokreće se 2024., zamjenjujući/inovirajući središte prethodno poznato kao cms čvorište. Promjena imena je prikladna jer je sada više od običnog cms-a. Ne samo da dobivate standardnu ​​web analitiku, već također dobivate moćne alate za dizajn web stranice, upravljanje i stvaranje sadržaja. Commerce hub dodaje funkcionalnost e-trgovine/plaćanja vašem CRM-u – ključnu za stvaranje, zatvaranje i prikupljanje prihoda u vašem poslovanju.

Ali je u središtu pažnje

Izvršni popis razine C

Iako su hubspotovi besplatni alati izvrsni, oni su definitivno više početna točka za mala poduzeća ili kao prvi pokušaj integracijske platforme kina utangulizi katika temeljene na oblaku. Kako vaše poslovanje raste i trebate dodatne značajke i resurse

Vrijeme je za nadogradnju

Na sljedeću razinu hubspot softvera. Svaki b2b fax lead centar ima plaćene razine, ali crm je uvijek besplatan. Tri razine su početna razina, profesionalna razina i razina poduzeća. Starter je najjeftiniji i ima neke napredne značajke, dok je enterprise (za veće tvrtke) najskuplji i najopsežniji.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *