Useita toimintoja jotka suoritetaan heidän online-läsnäolonsa vahvistamiseks

COVID-19-viruksen ilmaantumisen ja leviämisen myötä Kiinasta, muualle Aasiaan ja taudinpurkauksen myötä useilla alueilla muualla maailmassa, johtajien mielestä on entistä tarpeellisempaa puuttua siihen välittömästi. kaikki maat. Maailmantalouden pyrkiessä tasapainottamaan ja lieventämään tappioitaan, mutta myös sopeutumaan kriisin digitaalisella tasolla aiheuttamiin muutoksiin , useat yritykset haluavat muuttaa strategiaansa pelastaakseen sen, mikä on mahdollista. Joissakin tapauksissa tietysti keskeyttää i.

Todellisuus on kuitenkin hieman erilainen, sillä vaikeina aikoina yritykset, jotka päättävät jatkaa investointeja Internet-käytäntöihinsä, voivat tulla voittajiksi. Sekä välittömästi että ajan kuluessa, enemmän voittoa kuin muut ja kehittämällä merkityksellisempää suhdetta yleisöön.

Päätämme analysoida joitain digitaalisen markkinoinnin tärkeitä pilareja ja listata syitä, miksi digitaalista strategiaasi kannattaa jatkaa.

Google Ads
Tilanne, jossa suurin osa maailmasta on lukittuna taloonsa, antaa sille enemmän aikaa surffata Internetissä. Nopealla ja lyhyellä haulla tiettyjä tuotteita tai jopa vain lukemalla sisältöä (katso SEO ja sisältömarkkinointi) jokainen yritys pyrkii näkymään ensimmäisissä tuloksissa. Tämä saavutetaan Google Adsin avulla .

Tällaisissa tilanteissa katsotaan tarpeellisemmaksi kuin

koskaan vahvistaa kunkin brändin tunnettuutta yleisönsä kanssa korostaen toimia ja ehdotuksia, joista on hyötyä sekä yritykselle että kuluttajille itselleen. Maksullisen Google Adsin käyttöönoton myötä liikenne lisääntyy suoremmin. Joitakin esimerkkejä, joita voidaan soveltaa joihinkin tai jopa useampaan yritykseen, ovat tarjousten luominen alennuksilla, lahjakortit sekä mahdollisuus ostaa verkkokaupoista millä tahansa saatavilla olevalla laitteella – mobiililla, pöytäkoneella, kannettavalla tai tabletilla.

Google-mainokset COVID-aiheesta

Samaan aikaan jotkut yritykset voivat parantaa liikennettä pandemiaolosuhteiden vuoksi. Kun tarpeeksi ihmisiä etsii tietoa mm. Hänen ja C-tason johtoryhmä yhteisönsä puhtauden ja terveyden suojelemiseksi mahdollisuudet vastaavien tuotteiden myyntiin sekä hygienia-, lääke- ja lääkealan yritysten mainosten klikkaukset kasvavat.

C-tason johtoryhmä

Myös sosiaalisen etäisyyden myötä viihde- ja viihdetuotteista

 

kulutetaan enemmän sisältöä, mistä tilauspalvelualan yritykset voivat hyötyä. Lisäksi liikkeenjohtoon, verkkokauppaan, etäopiskeluun, kirjanpito- ja lakipalveluihin jne. liittyviä palveluita voidaan tehostaa, koska ne on mahdollista toteuttaa ilman fyysistä läsnäoloa.

Tärkeä tekijä Google Adsin jatkamiselle on mainosten mainoksen sijoituksen ylläpito. Mitä parempi se on, sitä todennäköisemmin mainos näkyy kilpailijoita useammin (ja halvemmalla). Tähän vaikuttaa suoraan kampanjan käytön pidentyminen ja kesto Googlessa.

Google Adsin mahdollisen lopettamisen myötä yrityksen asema heikkenee merkittävästi verrattuna muihin yrityksiin, jotka päättävät jatkaa. Mikäli yritys päättää palata parrasvaloihin silloin, kun se katsoo sen olevan sopivin aika, sen on ponnisteltava enemmän ja käytettävä enemmän rahaa palatakseen takaisin.

Siksi positiiviset hyödyt, joita yritys voi saavuttaa COVID-19-viruksen aiheuttaman sosiaalisen etäisyyden maailmassa, ovat paljon suuremmat kuin mahdolliset lyhyen aikavälin tappiot. Valinta ylläpitää, mutta myös optimoida digitaalisen markkinoinnin strategian palvelut näiden olosuhteiden keskellä, toimii katalysaattorina minkä tahansa liiketoiminnan kehittämisessä ja laajentamisessa.

Sosiaalinen media
Ihmiskunnan historian nopeimmin kasvavana trendinä sosiaalinen media on maailman hallitseva kehitys- ja vuorovaikutuspaikka. Niiden käytön ja leviämisen myötä sekä kuluttajien että yritysten tarpeet ja tavat muuttuvat jatkuvasti.

Kreikan yhteiskunnan vaikeiden Позиционирање на брендот: за што зборуваме? aikojen keskellä sosiaalisen median tulisi pysyä aktiivisena ja kuunnella käyttäjiään paremmin. Koska Kreikan ja muiden maiden väestö on kotiarestissa COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi, yrityksen katsotaan tarpeelliseksi pitää yhteyttä yleisöönsä, joka hallitsee sen sosiaalisia verkostoja enemmän. ja enemmän joka päivä.

Yhtä arvokasta on luoda vahvempi yleisön luottamussuhde tuotteeseen tai palveluun viruksen hillitsemispyrkimysten keskellä. Joko alb directory kohdistetulla kuvatekstillä (kuvauksella) Instagramissa tai vuorovaikutuksessa Facebookin käyttäjien ja kampanjoiden kanssa yritys onnistuu tuomaan viestinsä tunnetuksi. Tässä tärkeä rooli on sen suhteella yleisöön, joka voi osallistua viestin levittämiseen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *