Inbound VS Outbound Marketing: miten ne eroavat toisistaan?

Inbound vs outbound markkinointi. Luultavasti tunnet nämä kaksi termiä, mutta tiedätkö todella kuinka ne eroavat toisistaan? Tässä artikkelissa opit tärkeimmistä eroista saapuvan markkinoinnin ja lähtevän markkinoinnin välillä, molempien strategioiden eduista ja käytännön tapauksista yrityksissä, jotka ovat käyttäneet sekä saapuvaa että lähtevää markkinointia markkinointistrategioissaan. Mennään sinne!

Sisällysluettelo
1 . Inbound vs Outbound markkinointi: tärkeimmät erot
2. Inbound ja Outbound markkinointi numeroina
3. Saapuvan ja lähtevän markkinoinnin edut
4. Saapuva ja lähtevä markkinointi: mistä tiedän, mikä toimii parhaiten yritykselleni?
5. Esimerkkejä saapuvan markkinoinnin ja lähtevän markkinoinnin strategioista
5. 1 Cry ospain : saapuva markkinointi ja sosiaalinen myynti
5.2 Prime Biopolymers: kaupallisesti menestyvä strategia

 

1. Saapuva vs. lähtevä markkinointi: Tärkeimmät erot
Outbound markkinointi on joukko markkinointitaktiikoita, joilla pyritään houkuttelemaan asiakkaita suorilla menetelmillä. Eli sillä on ennakoiva lähestymistapa , toisin kuin inbound-markkinoinnissa, jossa yrityksen palveluista kiinnostuneet ihmiset lähtevät etsimään sitä.

Outbound-markkinoinnin kaikkien strategioiden keskeinen tavoite on myynti , minkä vuoksi kehitetyt toimet pyörivät asiakkaan huomion kiinnittämisessä.

Nämä ovat yleisimmät lähtevän markkinoinnin toimet:

Lehdistö-, radio- ja televisiomainonta
Ulkomainontakyltit
Markkinointi
Massamarkkinointi sähköpostilla
Kylmäovien myynti
Mainostelineet
Postimainonta
Fyysiset tapahtumat, kuten messut, konferenssit, seminaarit jne.
Sen sijaan saapuva markkinointi vetoaa vetovoimaan . Se on menetelmä, joka ei tavoittele suurta yleisöä, vaan vain niitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita yrityksen palveluista. Tätä varten se käyttää vähemmän suoria menetelmiä, mutta lisäarvoa, joka yleensä kiinnittää käyttäjän huomion. Sisääntuleva markkinointi käyttää digitaalista universumia pääviestintävälineenä: blogit, sähköposti ja sosiaaliset verkostot ovat väline, jolla he saavuttavat tavoitteensa.

Nämä ovat eniten käytetyt toiminnot saapuvassa markkinoinnissa:

Sisältö keskittyy OstajaPersonan tarpeisiin
Henkilökohtaiset lähetykset ja viestintä
Tietokannan segmentointi
Konsultoiva myynti keskittyy ongelmanratkaisuun
Videomarkkinointi, webinaarit ja koulutuspodcastit
Konversio aloitussivujen tai aloitussivujen kautta

inbound markkinointi vs outbound markkinointi

Vaikka luultavasti tiesitkin jo kaiken tämän, et todennäköisesti tiedä, että saapuvan ja lähtevän markkinoinnin dynamiikan ei C-tason johtoryhmä tarvitse olla yksinomainen . Päinvastoin, täydellinen markkinointistrategia on sellainen, joka yhdistää molemmat menetelmät toisiaan täydentävästi.

Inbound ja Outbound markkinointi numeroina

C-tason johtoryhmä

Teoria on selvä, mutta mitä luvut sanovat inbound vs outbound markkinoinnista? Tämä on juuri yksi suurimmista eroista, jotka vallitsevat saapuvan ja lähtevän markkinoinnin välillä. Ensimmäisessä menetelmässä kaikki toimet ovat mitattavissa , kun taas toisessa menetelmässä ROI:n laskeminen on melko monimutkaista. Nämä tiedot valaisevat asiaa:

Outbound markkinointi maksaa keskimäärin 62 % enemmän kuin inbound markkinointi. ( Hubspot ).
Sisältömarkkinointi tuottaa kolme kertaa enemmän asiakkaita kuin perinteinen markkinointi. ( Kapost ).
Sähköpostimarkkinointi on kaksi kertaa kannattavampaa kuin kylmämyynti tai läsnäolo messuilla. ( Custom Content Council ).
Siksi inbound-markkinoinnin voima piilee siinä, että kaikkea voidaan analysoida, mitata ja parantaa. Lähtevässä markkinoinnissa on kuitenkin jotain, mitä inbound ei koskaan saavuta, ja se on kasvotusten. Internet voi tuskin päihittää henkilön tapaamisen ja keskustelun hänen kanssaan. Kyllä, Skype ja Hangouts ovat mahtavia, mutta mikään ei ole vakuuttavampaa kuin juoda kahvia asiakkaan kanssa ja katsoa häntä silmiin.

Messut, tuoteesittelyt ja muut tapahtumat mahdollistavat tämän, ja siksi ne eivät koskaan lakkaa olemasta kiinnostavia työkaluja kaupallisten sopimusten solmimiseen erityisesti B2B-kentällä. Tästä syystä on tärkeää yhdistää molemmat menetelmät.

 

yritysmalleja

3. Saapuvan ja lähtevän markkinoinnin edut
Muutama vuosi sitten Outbound Marketing oli eniten käytetty tekniikka markkinointi- ja mainontaosastoilla, mutta tilanne on muuttunut. Nykyajan kuluttajien uudet tarpeet ja ostokäyttäytyminen ovat tehneet metodologian muutoksen tarpeelliseksi . Tästä muutoksesta syntyi Inbound Marketing, strategiat, jotka käsittelivät tunkeilevia viestejä ja massiivista viestintää, jotka olivat ominaisia ​​perinteiselle markkinointille tai outbound-markkinoinnille.

Siitä huolimatta aiomme analysoida saapuvan markkinoinnin ja lähtevän markkinoinnin, jotta näet molempien edut ja ongelmat:

Lähtevän markkinoinnin edut ja haitat
Kuten olemme jo maininneet, lähtevä markkinointi on joukko markkinointitoimia, joiden tavoitteena on houkutella kuluttajia suorilla ja yksisuuntaisilla menetelmillä. Toisin sanoen lähtevät tekniikat sisältävät ennakoivan ja suoran lähestymistavan markkinointiin, jonka tavoitteena on myynti.

Lähes kaikki perinteinen mainonta ფულიერთჯერადი გადახდა ან განმეორ voidaan luokitella lähteväksi, mutta voimme löytää myös digitaaliseen mainontaan liittyviä muotoja, kuten mainosbannereita verkkosivustoilla ja ao lists sosiaalisissa verkostoissa, ponnahdusikkunoita, videoihin lisättyjä mainoksia jne.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *