След като сте направили проучването

. ООбщ преглед на решението си и сте разбрали, следващият раздел, който трябва да бъде създаден в предложението ви за уебсайт, е прегледът на решението. Тук започвате да формулирате как да разрешите проблемите на вашия клиент и да му покажете, че вашият проект или дизайнерска практика може да донесе стойност и ползи. Очертайте как точно предлагате да разрешите проблемите му, какво ще доставите и как вашият метод ще бъде различен от другите. Освен това се опитайте да покажете и обясните предимствата на вашето решение и как то ще повлияе положително на компанията. Това ще ви помогне да се позиционирате като ключова фигура в насърчаването на техния бъдещ бизнес успех.

 

Уверете се, че докато обяснявате

Bъздействието на вашия проект или дизайн, използвайте бизнес езика и рамката на компанията, за да се приведете. О в съответствие с техния подход. стъпка . Подробности за резултатите. Следващият раздел от предложението База данни за функцията за работа с имейли ви за уебсайт трябва да очертае какво точно ще бъде доставено на вашия клиент. Това е важен раздел, тъй като ви помага да решите какво да включите и какво. Ода изключите в услугите, които предлагате. Уверете се, че предоставяте. О конкретен списък с резултати, така че клиентите ви да имат ясно разбиране какво е и какво не е включено във вашия проект . Като си поставите ясни очаквания и цели, вие ще поставите ясни граници от самото начало и ще избегнете пълзенето на обхвата.

База данни за функцията за работа с имейли

Включете прегледа на процеса

След като приключите с. О очертаването на проблема, решението. О и резултатите, следващият раздел, който трябва да бъде включен в предложението ви за уебсайт, е прегледът на процеса. Тук ще се потопите по-задълбочено. О в изпълнението પૃષ્ઠની લિંક્સની સં на вашия проект. О и ще посочите подробно как точно ще създадете уебсайта и също така ще разрешите проблема на клиента. Ето няколко неща, които. О да включите в този раздел: Очертание. О на различните стъпки участващи в процеса на изпълнениеОсновна схема на графика на всеки продуктВашите очаквания от клиента Уверете се, че всичко е специфично за клиента и следва неговите нужди и изисквания.

 

Подробности за условията за ценообразуване

Тъй като ценообразуването. О е едно от първите неща, които вашият клиент вероятно ще разгледа, вашето предложение за уебсайт трябва да bj lists има раздел за обсъждане на бюджета и условията за. О ценообразуване. В идеалния случай вие обсъждате с клиентите си общия им бюджет, преди дори да започнете да. О работите по вашето предложение. В този раздел на предложението за уебсайт трябва да представите разбивка на всички основни елементи на вашия проект и неговите. О общи разходи по ясен начин. Тук можете също да структурирате. О условията си за плащане и да посочите дали да начислявате прогресивни плащания или депозит, или предварителни такси, или почасова ставка.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *