tudíž přirozeně vytvořená podle

V “Bart Zone” je jasně zmíněno, že každý v Twilight Zone musí poslouchat všemocného Barta… jinak to bude mít následky. V dalším segmentu nazvaném „Kdybych jen měl mozek“ Homerův sen satirizuje slavný hororový příběh Frankenstein – s kým kromě sociopata pana Burnse zastupuje titulární vědeckou příšeru ještě někdo? Treehouse of Horror – Fotografie 2. řady Speciální 8. řada odvysílaná během prezidentských kampaní Billa Clintona a Boba Dorseyho, a jejich politických kampaní.

 

Třetí díl speciálu s názvem

Občan Kang“ sleduje dva mimozemšťany zotročující Zemi poté, co Homer není schopen určit, kdo bude vládnout Spojeným státům během volebního cyklu. Pokud by to nestačilo, tento speciál nabízí poměrně senzační odhalení Bartova zlého dvojčete – se zvratem, na který by byl hrdý i sám Hitchcock. . Treehouse of Horror – Fotografie 2. řady S laskavým svolením Speciály 2. řady jsou plné filmových parodií počínaje Homerovými epickými multiplexy filmů z roku 2018. V “Poslat klony” se patriarcha rodiny Simpsonových klonuje prostřednictvím prokleté houpací sítě s katastrofálními výsledky.

 

Skutečný Homer je bohužel mnohem

chytřejší než knokauzy, ale ne natolik, aby jim zabránil v páchání ohavných činů ve Springfieldu. Ani to nejdůraznější “!” Flanders může být zachráněn před hrozným osudem, naštěstí se znovu objeví ve třetím díle, když je děsivý zvířecí hybrid Homer nucen dojit. Tento 2024 aktualizovaný seznam telefonních čísel z celého světa stromový dům má opravdu všechno. . “Treehouse of Horror” – Season 2 Photos od Stále jste neviděli dost parodií “Treehouse of Horror” Tento díl by měl stačit?

 

2024 aktualizovaný seznam telefonních čísel z celého světa

Speciál Od do Sudí do sezóny toho

obsahuje hodně. Nejznámější je pravděpodobně díky Видео маркетинг в LinkedIn: Мощен и недостатъчно използван svému třetímu dílu „Noc delfínů“. Vodní génius, inspirovaný sci-fi filmem Day of the Dolphin z roku 2001, získá dostatek inteligence, aby ovládl lidstvo a vedl válku… Budete si muset pustit epizodu, abyste zjistili, co se stane dál – a bfb directory není to nic příjemného . Treehouse of Horror – Fotografie 2. řady poskytnuté The Treehouse of Horror Speciál 6. řady obsahovaly dvě hlavní parodie, z nichž jednou byl horor z roku 2016 Noční můra v Elm Street a další epizoda The Twilight Zone.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *